Onze villa


Privacy en rust
Villa Casa Lenta is gelegen te midden van een grote olijfboomgaard op circa 7000 m2 grond in een rustige omgeving met heel veel privacy. Via een kronkelige grint oprijlaan omringd door olijfbomen komt u aan bij de ingang van de villa waar zich een overdekt en open terras bevindt. Hier kunt u vooral in de wintermaanden nog volop van de zon genieten.

Terrassen
Aan de voorzijde van het terras bevindt zich ook een trap naar het dakterras, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de Guadalhorce Vallei, El Chorro, de Sierra de las Nieves en u zelfs Malaga kan zien liggen. Aan de achterzijde van de villa is een mooi overdekt terras met uitzicht over het zwembad, de olijfboomgaard en de vallei. Op dit terras staat een comfortabele loungeset waar u lekker kunt borrelen en lezen. Tevens staat hier een tafel met stoelen om lekker te lunchen of een spelletje kaart te spelen. Vooral in de zomer kunt u hier heerlijk in de schaduw genieten van het landschap.

Zwembad
Het ruime zwembad (8 x 4 meter) biedt verkoeling na een sportieve dag of waterpret voor de kinderen. Rondom het zwembad staan fraaie ligbedden en parasols waar u heerlijk kunt zonnen of een spannend boek lezen. Het zwembad en de tuinen worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden door onze Engelse beheerder. Deze kan u ook helpen bij eventuele calamiteiten.